Welkom bij EasyGIS - Verkeer en Water: het platform voor het digitaliseren, beheren en onderhouden van verkeer en water gerelateerde objecten en trajecten. Wij bieden de nieuwste technologie in een slim en praktisch platform aan, dat voor iedereen makkelijk te begrijpen en te gebruiken is. Bovendien richten wij uw EasyGIS samen in op basis van uw wensen en werkwijze. Slimmer samen werken kan niet!

Weet wat er staat

Waar staan uw borden en dragers? Is er onderhoud of reparatie nodig? Uw medewerkers leggen de gegevens en foto’s snel en simpel op locatie vast en u heeft altijd het actuele overzicht.

Saneren

Als er teveel borden staan, is dat niet alleen duur, het kan leiden onveilige verkeerssituaties. Met EasyGIS kunt u direct situaties op de kaart beoordelen en bepalen welke borden en dragers verwijderd kunnen worden.

Routing en signing

Op de kaart ziet u een actueel driedimensionaal beeld van de verkeersborden in het veld. Zo kunt u makkelijk (laten) controleren of de route en signing klopt, of dat er borden gedraaid of verplaatst moeten worden.

Risico en kwaliteitsbeheer

Zijn de borden juist geplaatst, in welke staat verkeren ze en is er een verkeersbesluit? Met risicocategorieën en urgenties geeft u de prioriteiten van de werkzaamheden aan. Als alles moet kloppen, gebruikt u EasyGIS.

Samen inventariseren

 Weten wat er staat en wat de status is: efficiënt en doelgericht de informatie vastleggen die voor u van belang is, daar is EasyGIS op gebeouwd. Met de EasyMate hebben uw mensen in het veld het platform in hun broekzak. Na de inventarisatie exporteert u met één druk op de knop de actuele dataset.
Hebben uw medewerkers geen tijd? Dan kunnen onze partners u helpen met de inventarisatie.

Slim kwaliteitsbeheer

Is uw routing en signing logisch en verkeerskundig in orde? Zijn borden en dragers verroest of hangen ze gevaarlijk over de weg? Welke verkeersbesluiten horen erbij? Zie in één oogopslag de status, onderhoudsurgentie en welke acties er nog open staan en volg ze automatisch op. Easy!


Saneren

Elk bord dat teveel is, is teveel. Met het driedimensionale actuele overzicht van alle locaties kunt u snel zien én (laten) aangeven welke borden en dragers er weg moeten. Uw uitvoerders ter plaatse zien de opdracht op hun EasyMate, leggen de gegevens en foto’s van nieuwe situatie ter plaatse vast, en u weet zeker dat u niet onnodig veel borden aan het controleren en onderhouden bent.


 
 

Dit vinden onze klanten

  • De provincie Antwerpen onderhoudt meer dan 2.400 km aan onbevaarbare waterlopen. Met behulp van de slimme beheersystemen van EasyGIS is het voor opmerkzame burgers mogelijk geworden op eenvoudige wijze digitale meldingen te doen over bijvoorbeeld wateroverlast, zwerfvuil en afkalvende oevers. Via het meldpuntbeheerprogramma van EasyGIS zijn wij in staat deze meldingen op snelst mogelijke wijze adequaat op te lossen.
    dhr D. Soens
    Provincie Antwerpen
INLOGGEN