Welkom bij EasyGIS, het platform voor het beheren van routes en randinfrastructuur. De naam zegt het al: EasyGIS gebruikt de nieuwste technologie in een handig platform dat iedereen kan begrijpen en gebruiken. Speciaal voor u ontwikkeld en ingericht om samen te beheren. Slimmer samen werken kan niet!

Routes ontwikkelen

Waar moeten nieuwe routes en bewegwijzering komen? Wij hebben de handigste tools en jarenlange ervaring, om u te helpen van de eerste stap tot het maken van bestekken en de plaatsing in het veld.

Weet wat er staat

Waar staan uw borden en palen? Is er onderhoud, schoonmaak of reparatie nodig? Uw medewerkers leggen de gegevens en foto’s snel en simpel op locatie vast en u heeft altijd en overal het actuele overzicht.

Routes onderhouden

Effectief én efficiënt uw onderhoudsploegen en vrijwilligers aansturen en opvolgen, gaat bijna vanzelf met de slimme oplossingen van EasyGIS. Zo bespaart u tijd en zijn uw routes altijd in optimale conditie.

Analyse en rapportage

Op elk moment de actuele statistieken over de status van uw netwerk, uw meldingen en het gebruik van uw routes door toeristen en recreanten. Handig voor presentaties, planning en evaluaties!

Samen beheren

 Weten wat er staat en wat de status is: op de kaart ziet u de actuele situatie in één oogopslag. U gebruikt deze direct voor werkopdrachten, aansturing en opvolging. Met de EasyMate hebben uw mensen in het veld het platform gewoon in hun broekzak!

Slim Promoten

 Promoot  uw routes op uw website en social media: licht de mooiste stukjes van uw netwerk uit en laat bezoekers zelf hun route laten plannen. Laat vrijwilligers een route adopteren en ondernemers uw routes delen. En vooral: doe dat slim, zodat het bijna vanzelf gaat!Rapporteren

 Inzicht in uw statistieken is onmisbaar bij het beheer en de promotie van uw netwerk. Daarom heeft u met EasyGIS altijd de actuele informatie in overzichtelijke grafieken bij de hand: over de status van uw netwerk, uw meldingen en het gebruik van uw routes door toeristen en recreanten.


 
 

Dit vinden onze klanten

 • Als toeristische organisatie die in staat is voor het onderhoud aan de recreatieve bewegwijzering hebben we nood aan een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Sinds 2016 biedt EasyGIS voor ons dé oplossing. De online applicatie maakt het systeem beschikbaar op elke computer en smartphone op elke locatie. De EasyMates maken het mogelijk om een waaier van infrastructuur te inventariseren en zelfgemaakte projecten in te laden waardoor de communicatie met collega’s op terrein zeer vlot verloopt. Daarnaast zijn er ook verschillende handige modules ontwikkeld/beschikbaar zoals een meldpunt, materiaalbeheer, routeplanner,… al dan niet gerealiseerd op vraag van de klant. Zeer handig om alle data, planning en klachtenbehandeling in één makkelijk te gebruiken beheersysteem gebundeld te hebben.
  dhr. V. Vinck
  Toerisme Provincie Antwerpen
 • De routeplanner van EasyGIS is een bijzonder waardevolle toevoeging voor onze website routesinbrabant.nl. Maandelijks gebruiken duizenden bezoekers de routeplanner om actuele fiets-, wandel- en ruiterroutes te plannen. De mogelijkheid om themaroutes apart weer te geven, is daarbij een belangrijke aanvulling.
  mevr J. van der Veen
  Routebureau VisitBrabant
 • Voor ons als beheerder van routenetwerken is het werken met EasyMates een echte uitkomst. Op uiterst eenvoudige wijze kan de onderhoudsploeg onderweg met een paar drukken op de knop allerlei werkzaamheden digitaal vastleggen. Daarbij maken zij foto’s van de nieuwe situatie. De nieuwe gegevens zijn dan binnen een paar minuten te zien op ons EasyGIS platform, waardoor het digitale bestand meteen weer up-to-date is.
  mevr. N. van Isterdael
  Routebureau Noord- en Midden-Limburg
INLOGGEN